close
خرید سرور
زیورآلات بافتنی
تبلیغات
دسته بندی
  • خیاطی
  • بافتنی
  • زیورآلات
  • گلسازی
  • ژورنال
  • حرف نویسنده
  • نیایش
  • ایده های روزهای ویژه
  • خیاطی آسان
  • هنر کدبانوها
  • آرشیو
    آمار و ارقام
    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 181
    کل نظرات کل نظرات : 736
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 4
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 1194

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 285
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 473
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 110
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 198
    بازدید هفته بازدید هفته : 2,951
    بازدید ماه بازدید ماه : 17,236
    بازدید سال بازدید سال : 179,491
    بازدید کلی بازدید کلی : 2,612,344

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 54.196.75.226
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    نویسندگان
    لینک دوستان
    پیوندهای روزانه

    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
    ورود کاربران
    نام کاربری :
    رمز عبور :

    رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    محبوب ترین ها
    جدید ترین مطالب
    تبلیغات متنی

    جستجوگر پیشرفته سایت






    اطلاعیه مهم



    دوستان عزیز و کابران گرامی ،تمام مطالب آموزشی در این وبگاه رو در سایت جدید با ویرایش و توضیحات کامل دارم قرار میدم.برای بیشتر مطالب ،فیلم گرفته شده و یا لینک فیلم و یا خود فیلم رو تو سایت میذارم.بنابراین حتی مطالب تکراری این وبلاگ که تو سایت جدید قرار می گیره، کاملتره. تمام مطالبی رو که توی کلاسهای خصوصی و آنلاین آموزش میدادم، دارم کم کم تو سایت جدید میذارم. دوستانی که اشتراک طلایی داشته باشن، میتونن از اون مطالب استفاده کنن. هر آنچه رو که لازمه در مورد بافتنی و خیاطی و قلاب بافی بدونید ،بهتون آموزش خواهم داد.مطالبی که در هیچ یک از کلاسها تو ایران آموزش داده نمیشه و از هیچ سایت دیگه ای کپی نشده.مدلهای بسیار زیبایی از پوشاک و وسایل  تزئینی و ... بطور مفصل آموزش خواهم داد.از این به بعد مطالب جدید فقط و فقط در سایت جدید قرار خواهد گرفت.

    موفق باشید.زهره.

    آدرس سایت جدید :  http://steps-of-sewing.com

    منتظر حضور دوستان خوب و همیشگی این وبگاه در سایت جدید هستم.


    بافت گوشواره و گردنبند ماه و ستاره



    بالاخره فرصتی پیش اومد تا آموزش اولین قسمت از مجموعه ساخت زیورآلات رو براتون بذارم.زمانی که ما از لباسهای کاموایی،چه قلاب بافی شده و چه با میل، استفاده می کنیم خیلی شکیل تره اگه بتونیم همه چیز رو با لباسهامون ست کنیم.مثل کیف ساق پا ،ساق دست و از جمله زیورآلات.

    با اینکه خیلی فرصت کم بود اما بالاخره تونستم اولین گوشواره و گردنبند رو آماده کنم و بهتون آموزش بدم.البته اینو بگم که من ابزار کامل ساخت زیورآلات رو ندارم و با حداقل امکانات اینا رو درست کردم.اینو گفتم که بدونید لازم نیست حتما همه وسایل رو داشته باشید. پس نترسید و با من شروع کنید.کم کم خودتون به ایده های جالب تری هم میرسید.

    آموزش رو در ادامه مطلب ببینید.

    نویسنده : | در : شنبه 12 بهمن 1392 ساعت: 8:28 | دیدگاه: ()
    تعداد بازديد : 1595
    نتیجه : 1 امتیاز توسط 7 نفر مجموع امتیاز : 20